O NAMA:
KREATIVNE INOVACIJE

Kreativne inovacije - program podrške inovacijama

Kreativne inovacije - Izvor znanja, veština i resursa za inovativne preduzetnike!

Mi smo nevladino udruženje, neprofitna organizacija iz Gornjeg Milanovca, osnovano 2020. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti pružanja profesionalne podrške u strateškim pristupima inovacijama i razvoju inovacionog preduzetništva.

Misija Krativnih inovacija

Naša misija je podrška razvoju inovativnog poslovanja i startap ekosistema, kao i da podrška za prekvalifikacije u IKT zanimanja.

Vizija Krativnih inovacija

Vizija Kreativnih inovacija je ta da inspirišemo promene u poslovnom svetu kroz partnersku podršku kreiranju inovativnih ideja, proizvoda i usluga.

Ciljevi Kreativnih inovacija

0 .
OSNIVANJE UDRUŽENJA
0 +
PARNTERSKIH ORGANIZACIJA
0 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0 +
ORGANIZOVANIH PROGRAMA

Zašto izabrati nas kao partnere u budućim projektima?

Naš primarni cilj je ostvarivanje uspešne saradnje koja će doneti konkretne pozitivne rezultate za sve uključene strane. 

Sa nama kao vašim pouzdanim partnerom, možete biti sigurni da ćemo se posvetiti vašem projektu, poslovnoj transformaciji, razvoju inovativnih ideja i  poslovnim ciljevima. 

Predlažemo vam mogućnost da radimo zajedno na dugoročnoj osnovi, kako bismo zajedno postigli kontinuirani rast i uspeh. Naša želja je da izgradimo dugoročno i obostrano korisno partnerstvo koje će doprineti rastu vašeg poslovanja.

01.

Stručnost

Naš tim u saradnji sa spoljnim saradnicima sastoji se od iskusnih stručnjaka u oblasti inovacija i razvoja  startap kompanija, koji su spremni da vam pruže podršku u svim aspektima vašeg poslovanja.

02.

Fokus na rezultate

Naš cilj je da vam pomognemo da ostvarite poslovne ciljeve i postignete uspeh na tržištu. Naša podrška će biti usmerena na konkretna rešenja koja će vam pomoći da ostvarite željene rezultate.

03.

Pristupačnost

Otvoreni smo za sve, bez obzira na veličinu vašeg poslovanja ili oblast delovanja. Pristupačni smo i fleksibilni, i spremni smo da prilagodimo našu mentorski i konsultantsku podršku vašim potrebama.

04.

Inovativni pristup

Kreativni smo i inovativni u pristupu problemima i izazovima sa kojima se susrećete u poslovanju. Naš cilj je da vam pružimo inovativna rešenja, alate i metodologije koja su jedinstvena i prilagođena vašim potrebama.

05.

Posvećenost

Naša posvećenost klijentima je na prvom mestu. Pružićemo vam kontinuiranu podršku i savete tokom celog procesa, kako bismo zajedno postigli vaše ciljeve.

06.

Partnerstvo

Naš fokus je na dugoročnom partnerstvu sa našim klijentima – želimo da budemo vaš pouzdan partner u ostvarivanju vaših transformacija, inovativnih ideja i poslovnih ciljeva.

Pružamo podršku u svim aspektima vašeg poslovanja

Pridružite nam se i ostvarite uspeh!

Scroll to Top